• werkplaats onderhoud en reparatie fietsen

Werkplaats

Voor onderhoud en reparatie van uw fiets

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw fiets en daarbij is onderhoud erg belangrijk. Onderhoud is behoud van uw fiets! Wij adviseren u uw fiets minimaal 1x per jaar of eens in de 2500km te voorzien van een onderhoudsbeurt.

Wij voeren onderhoud en reparaties uit aan (elektrische) fietsen van bijna alle merken! Ook voor onderhoud van uw racefiets of mountainbike bent u bij ons aan het juiste adres. Onze geschoolde monteurs met jarenlange ervaring zullen uw fiets vakkundig onder handen nemen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij verschillende soorten onderhoudsbeurten aan. We kijken samen met u naar uw fiets en beoordelen dan welke mate van onderhoud uw fiets nodig heeft:

  • Basic (technische onderhoudsbeurt)
  • Standaard (complete onderhoudsbeurt + reiniging)
  • Deluxe (uitgebreide onderhoudsbeurt + reiniging + poetsbeurt)

Zo weet u zeker dat u niet voor werkzaamheden betaalt die niet nodig zijn en uw fiets optimaal verzorgd wordt.

Het kan natuurlijk gebeuren dat u onverhoopt te maken krijgt met een technisch mankement. In onze professionele werkplaats zorgt het team van Hammink Fietsplezier ervoor dat uw fiets weer netjes in orde gemaakt wordt, terwijl u in de tussentijd gebruikt maakt van een gratis (elektrische) leenfiets!

Wij onderhouden bijna ieder merk en type fiets, dit geldt ook voor fietsen die bij een andere winkel gekocht zijn. Naast de veel voorkomende e-bike systemen van Bosch, Shimano en Bafang zijn we ook officieel Giant dealer. Het juiste adres dus voor onderhoud aan uw Giant fiets in Duiven, Zevenaar, Westervoort en omstreken. Wij bestellen alle onderdelen rechtstreeks bij de fabrikant.

Bij ons geen lange wachttijden voor reparatie of onderhoud. We streven ernaar uw fiets dezelfde dag weer klaar te hebben, mits alle onderdelen voorradig zijn. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gratis haal-en-brengservice

Lukt het niet om uw fiets naar de winkel te brengen, maak dan een afspraak voor onze gratis haal- en brengservice!

Mochten we tijdens de reparatie of het onderhoud aan uw fiets dingen tegenkomen die we niet van tevoren besproken hebben, dan zullen we altijd eerst contact met u opnemen om het extra werk en de bijbehorende kosten te bespreken.

werkplaats hammink fietsplezier

Veelgestelde vragen

Wij voeren onderhoud uit aan gewone stadsfietsen, elektrische fietsen, bakfietsen, mountainbikes, racefietsen maar ook rollators, rolstoelen en scootmobiel. Eigenlijk alles wat wielen heeft en kan rollen is bij ons welkom.

Wij bieden verschillende onderhoudsbeurten aan voor uw fiets. Samen kijken we welke beurt het beste bij uw fiets past:

  • Basic (technische onderhoudsbeurt: smeren, spannen, afstellen etc.) vanaf €49,-
  • Standaard (complete onderhoudsbeurt + reiniging) vanaf €69,-
  • Deluxe (uitgebreide onderhoudsbeurt + reiniging + poetsbeurt) vanaf €129,-

In onze werkplaats hebben wij vaak een korte wachtrij, u kunt meestal meteen terecht. Bel ons voor de zekerheid even om een afspraak in te plannen. Bent u toevallig in de buurt? Loop dan gerust even binnen.

Onderhoud en reparatie heeft bij ons een korte wachttijd en de meeste werkzaamheden zijn binnen 1 dag klaar. De volgende dag kunt u uw fiets weer ophalen. Wanneer we onderdelen moeten bestellen of het langer duurt, laten we dat aan u weten.

Openingstijden

Maa/vrij: 9:30 – 17:30

Zaterdag: 9:30 – 13:30

Persoonlijk advies

We nemen graag de tijd voor eerlijk advies onder het genot van een kopje koffie.

Laatste reviews

Wouter Van Leeuwen
Wouter Van Leeuwen
2023-05-10
Vandaag men bestelde accu kap binnen gekregen, telefonische besteld, en super goed geholpen met bestellen, kwam goed verpakt aan op mijn adres , echt goede service 5 sterren
Annie Hoogveld
Annie Hoogveld
2023-04-14
Je wordt super geholpen.! Ik kom hier al vanaf het begin, ik raad iedereen aan om naar Hammink in Groessen te gaan.! Groetjes
Willem van Gorkum
Willem van Gorkum
2023-04-07
Fijne uitleg!!!!!
Alexander Derksen
Alexander Derksen
2023-04-02
Fijn behandeld met oog voor cliënt.
Frans
Frans
2023-03-29
Kalkhoff e bike daar gekocht Goed advies 1e gratis servicebeurt gehad fiets keurig zoals afgesproken bij de koop opgehaald en de volgende dag weer teruggebracht (Groessen/Nijmegen)dat is nog eens Service Bedankt!
Peter Hermsen
Peter Hermsen
2023-03-24
De nieuwe Gazelle was snel geregeld.
Dagmar Grob
Dagmar Grob
2023-03-22
Prettige fietswinkel, zowel voor onderhoud/reparatie van fietsen als voor aanschaf nieuwe of tweedehands fiets.
Esther van der Kroon
Esther van der Kroon
2023-03-20
Nieuwe fiets gekocht. Ben heel goed geholpen door de eigenaar Roy en ook door een medewerker. Het is een bedrijf dat de tijd voor je neemt en goede kennis heeft van zaken. Kortom deze fietsenzaak kan ik van harte aanbevelen.
Marian Willemsen
Marian Willemsen
2023-03-16
Wij zijn perfect geholpen door de eigenaar nadat de accu van onze wat oudere electrische fiets het had begeven. Ze denken echt met je mee, in t belang van de klant. Zeer vriendelijk personeel en een ruime keuze aan diverse merken fietsen. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Marian Schmeits
Marian Schmeits
2023-03-15
Hammink heeft problemen met onze Trek fietsen pima opgegelost.