Werkplaats

Voor onderhoud en reparatie van uw fiets

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw fiets en daarbij is onderhoud erg belangrijk. Onderhoud is behoud van uw fiets! Wij adviseren u uw fiets minimaal 1x per jaar of eens in de 2500km te voorzien van een onderhoudsbeurt.

Wij voeren onderhoud en reparaties uit aan (elektrische) fietsen van bijna alle merken! Ook voor onderhoud van uw racefiets of mountainbike bent u bij ons aan het juiste adres. Onze geschoolde monteurs met jarenlange ervaring zullen uw fiets vakkundig onder handen nemen.

werkplaats hammink fietsplezier

Onderhoudsbeurt

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij verschillende soorten onderhoudsbeurten aan. We kijken samen met u naar uw fiets en beoordelen dan welke mate van onderhoud uw fiets nodig heeft:

  • Basic (technische onderhoudsbeurt)
  • Standaard (complete onderhoudsbeurt + reiniging)
  • Deluxe (uitgebreide onderhoudsbeurt + reiniging + poetsbeurt)

Zo weet u zeker dat u niet voor werkzaamheden betaalt die niet nodig zijn en uw fiets optimaal verzorgd wordt. Wij onderhouden bijna ieder merk en type fiets, dit geldt ook voor fietsen die bij een andere winkel gekocht zijn. Naast de veel voorkomende e-bike systemen van Bosch, Shimano en Bafang zijn we ook officieel Giant dealer. Wij bestellen alle onderdelen rechtstreeks bij de fabrikant. Bij ons geen lange wachttijden voor reparatie of onderhoud. We streven ernaar uw fiets dezelfde dag weer klaar te hebben, mits alle onderdelen voorradig zijn. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gratis haal-en-brengservice

Het kan natuurlijk gebeuren dat u onverhoopt te maken krijgt met een technisch mankement. In onze professionele werkplaats zorgt het team van Hammink Fietsplezier ervoor dat uw fiets weer netjes in orde gemaakt wordt, terwijl u in de tussentijd gebruikt maakt van een gratis (elektrische) leenfiets! Lukt het niet om uw fiets naar de winkel te brengen, maak dan een afspraak voor onze gratis haal- en brengservice!

Mochten we tijdens de reparatie of het onderhoud aan uw fiets dingen tegenkomen die we niet van tevoren besproken hebben, dan zullen we altijd eerst contact met u opnemen om het extra werk en de bijbehorende kosten te bespreken.

Veelgestelde vragen

Wij voeren onderhoud uit aan gewone stadsfietsen, elektrische fietsen, bakfietsen, mountainbikes, racefietsen maar ook rollators, rolstoelen en scootmobiel. Eigenlijk alles wat wielen heeft en kan rollen is bij ons welkom.

Wij bieden verschillende onderhoudsbeurten aan voor uw fiets. Samen kijken we welke beurt het beste bij uw fiets past:

  • Basic (technische onderhoudsbeurt: smeren, spannen, afstellen etc.) vanaf €49,-
  • Standaard (complete onderhoudsbeurt + reiniging) vanaf €69,-
  • Deluxe (uitgebreide onderhoudsbeurt + reiniging + poetsbeurt) vanaf €129,-

In onze werkplaats hebben wij vaak een korte wachtrij, u kunt meestal meteen terecht. Bel ons voor de zekerheid even om een afspraak in te plannen. Bent u toevallig in de buurt? Loop dan gerust even binnen.

Onderhoud en reparatie heeft bij ons een korte wachttijd en de meeste werkzaamheden zijn binnen 1 dag klaar. De volgende dag kunt u uw fiets weer ophalen. Wanneer we onderdelen moeten bestellen of het langer duurt, laten we dat aan u weten.

Openingstijden

Maa/vrij: 9:30 – 17:30

Zaterdag: 9:30 – 13:30

Persoonlijk advies

We nemen graag de tijd voor eerlijk advies onder het genot van een kopje koffie.

Laatste reviews

Angela Marktplaats
Angela Marktplaats
2023-12-04
Echt een super bedrijf, ik raad iedereen Hammink Fietsplezier aan. Denken mee met de klant , doen moeite en extra service. Problemen met mijn accu duurde wat langer. Maar mocht de leenfiets tot die tijd blijven lenen. Voor mij een warme douche.
John de Beijer
John de Beijer
2023-11-27
Mooie opgeruimde uitstraling. Echt een hele ruime keuze aan electrische en gewone fietsen. Kundig advies en vriendelijke service. Zeker de moeite waard om te bezoeken als je een goede fiets zoekt.
Albertje Nijhuis
Albertje Nijhuis
2023-10-07
Mooie winkel leuk personeel en hele goede service .👍
Hans Koolhaas
Hans Koolhaas
2023-09-14
Altijd goede ontvangst, service en lekkere koffie
Jaylinn van der Vaart
Jaylinn van der Vaart
2023-08-28
Goed en snel geholpen! Vriendelijk personeel 😊
Geert Kroos
Geert Kroos
2023-08-23
Fijne all-round fietsenzaak voor alle soorten fietsen. Van nieuw- & gebruikt en van e-bike tot sport- en racefiets en alles ertussen. Fijne werkplaats ook en meerdere prima ervaringen.
Evert-Jan Vermeulen
Evert-Jan Vermeulen
2023-07-05
Heeft een groot assortiment fietsen en toebehoren en is uitermate klantvriendelijk.
Jeffrey Veldhuizen
Jeffrey Veldhuizen
2023-06-10
Mooie zaak en hele behulpzame en bekwaam personeel. Ik werd door Joost erg prettig geholpen was rustig kundig en wist er alles van gaf eerlijk zijn mening zonder de opdringerige verkoper uit te hangen. Ik kon allerlei soorten fietsen proberen was geen enkel probleem. De ebike werd supersnel bij me thuis afgeleverd een extra slot waren ze vergeten mee te nemen, deze werd per post de volgende dag al bezorgd. Top service. Hier kan je met een gerust hart je fiets kopen.
Ben Jonkman
Ben Jonkman
2023-06-07
Wat een top service. Op vakantie in Nederland ging mijn accu stuk. Gebeld met Roy en binnen een dag werd een andere accu geleverd. We kunnen weer heerlijk fietsen. Bedankt voor deze snelle service. Ben Jonkman