Werkplaats

Voor onderhoud en reparatie van uw fiets

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw fiets en daarbij is onderhoud erg belangrijk. Onderhoud is behoud van uw fiets! Wij adviseren u uw fiets minimaal 1x per jaar of eens in de 2500km te voorzien van een onderhoudsbeurt.

Wij voeren onderhoud en reparaties uit aan (elektrische) fietsen van bijna alle merken! Ook voor onderhoud van uw racefiets of mountainbike bent u bij ons aan het juiste adres. Onze geschoolde monteurs met jarenlange ervaring zullen uw fiets vakkundig onder handen nemen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij verschillende soorten onderhoudsbeurten aan. We kijken samen met u naar uw fiets en beoordelen dan welke mate van onderhoud uw fiets nodig heeft:

  • Basic (technische onderhoudsbeurt)
  • Standaard (complete onderhoudsbeurt + reiniging)
  • Deluxe (uitgebreide onderhoudsbeurt + reiniging + poetsbeurt)

Zo weet u zeker dat u niet voor werkzaamheden betaalt die niet nodig zijn en uw fiets optimaal verzorgd wordt.

Het kan natuurlijk gebeuren dat u onverhoopt te maken krijgt met een technisch mankement. In onze professionele werkplaats zorgt het team van Hammink Fietsplezier ervoor dat uw fiets weer netjes in orde gemaakt wordt, terwijl u in de tussentijd gebruikt maakt van een gratis (elektrische) leenfiets!

Gratis haal-en-brengservice

Lukt het niet om uw fiets naar de winkel te brengen, maak dan een afspraak voor onze gratis haal- en brengservice!

Mochten we tijdens de reparatie of het onderhoud aan uw fiets dingen tegenkomen die we niet van tevoren besproken hebben, dan zullen we altijd eerst contact met u opnemen om het extra werk en de bijbehorende kosten te bespreken.

© 2023 Hammink Fietsplezier - Gemaakt door: Cees & Co