Welkom bij Hammink Fietsplezier!

Mijn naam is Roy Hammink (34), meer dan 10 jaar actief in de tweewielerbranche, ik kom uit Giesbeek, maar woon inmiddels 6 jaar in Duiven. Op 16 maart 2020 heeft Hammink Fietsplezier haar deuren geopend op de locatie aan de Dorpstraat 64A in Groessen, waar voorheen Witjes Tweewielers gevestigd was. Samen met Frank Witjes, tot 2014 de eigenaar van Witjes Tweewielers, hebben we deze nieuwe fietsenspeciaalzaak opgericht. Van 2013 – 2017 ben ik werkzaam geweest voor Witjes Tweewielers, als monteur, verkoper en bedrijfsleider. Na ruim 2 jaar gewerkt te hebben bij Van Dam Tweewielers in Elst, werd mijn droom van een eigen fietsenwinkel begin 2020 werkelijkheid en is Hammink Fietsplezier in Groessen ontstaan.

In de modern ingerichte winkel van Hammink Fietsplezier kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen, onderdelen & accessoires en onderhoud. E-bikes, stadsfietsen, hybridefietsen en kinderfietsen van topkwaliteit bepalen ons overzichtelijke assortiment. De klant staat bij ons centraal, service wordt met hoofdletters geschreven en we zeggen niet alleen wat we doen, maar doen ook wat we zeggen. Een bezoek aan Hammink Fietsplezier moet een fijne beleving zijn, eerlijk en gedegen advies, een uitgebreide proefrit en een lekker bakje koffie in een aangename sfeer.

Ons team staat graag voor u klaar tijdens onze openingstijden. Schikt het niet binnen onze openingstijden? Neem dan contact op voor een afspraak, dan plannen we een afspraak in onze winkel wanneer het u uit komt en nemen we alle tijd om u te adviseren!

We zien u graag in onze winkel, de koffie staat voor u klaar!

Wij zijn officieel merkdealer van: Kalkhoff, Giant, Advanced Ebike (voorheen Ebike Das Original), Cortina, Alpina, Velo de Ville, Levit, Hercules, Brinckers, Brennabor, Tenways, Merida, Vogue, Van Raam en Multicycle

Heeft u liever een ander merk? Bijvoorbeeld: Gazelle, Sparta, Batavus, Koga, Trek, Victoria, Pegasus, QWIC, Cannondale, Urban Arrow, Lovens of noem maar op. Ook dan helpen wij u graag met het leveren en onderhouden, inclusief service/garantie van deze fietsen.

© 2023 Hammink Fietsplezier - Gemaakt door: Cees & Co