Welkom bij Hammink Fietsplezier!

Mijn naam is Roy Hammink (34), meer dan 10 jaar actief in de tweewielerbranche, ik kom uit Giesbeek, maar woon inmiddels 6 jaar in Duiven. Op 16 maart 2020 heeft Hammink Fietsplezier haar deuren geopend op de locatie aan de Dorpstraat 64A in Groessen, waar voorheen Witjes Tweewielers gevestigd was. Samen met Frank Witjes, tot 2014 de eigenaar van Witjes Tweewielers, hebben we deze nieuwe fietsenspeciaalzaak opgericht. Van 2013 – 2017 ben ik werkzaam geweest voor Witjes Tweewielers, als monteur, verkoper en bedrijfsleider. Na ruim 2 jaar gewerkt te hebben bij Van Dam Tweewielers in Elst, werd mijn droom van een eigen fietsenwinkel begin 2020 werkelijkheid en is Hammink Fietsplezier in Groessen ontstaan.

Waarom Hammink Fietsplezier?

In de modern ingerichte winkel van Hammink Fietsplezier kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen, onderdelen & accessoires en onderhoud. E-bikes, stadsfietsen, hybridefietsen en kinderfietsen van topkwaliteit bepalen ons overzichtelijke assortiment. De klant staat bij ons centraal, service wordt met hoofdletters geschreven en we zeggen niet alleen wat we doen, maar doen ook wat we zeggen. Een bezoek aan Hammink Fietsplezier moet een fijne beleving zijn, eerlijk en gedegen advies, een uitgebreide proefrit en een lekker bakje koffie in een aangename sfeer.

Ons team staat graag voor u klaar tijdens onze openingstijden. Schikt het niet binnen onze openingstijden? Neem dan contact op voor een afspraak, dan plannen we een afspraak in onze winkel wanneer het u uit komt en nemen we alle tijd om u te adviseren!

We zien u graag in onze winkel, de koffie staat voor u klaar!

Merkdealer

Wij zijn officieel merkdealer van: Kalkhoff, Giant, Advanced Ebike (voorheen Ebike Das Original), Cortina, Alpina, Carqon, Velo de Ville, Hercules, Brinckers, Tenways, Vogue en Van Raam.

Heeft u liever een ander merk? Bijvoorbeeld: Gazelle, Sparta, Batavus, Koga, Multicycle, Merida, Trek, Victoria, Pegasus, Levit, Brennabor, QWIC, Cannondale, Urban Arrow, Lovens of noem maar op. Ook dan helpen wij u graag met het leveren en onderhouden, inclusief service/garantie van deze fietsen.

Openingstijden

Maa/vrij: 9:30 – 17:30

Zaterdag: 9:30 – 13:30

Persoonlijk advies

We nemen graag de tijd voor eerlijk advies onder het genot van een kopje koffie.

Wat anderen over ons zeggen

Wouter Van Leeuwen
Wouter Van Leeuwen
2023-05-10
Vandaag men bestelde accu kap binnen gekregen, telefonische besteld, en super goed geholpen met bestellen, kwam goed verpakt aan op mijn adres , echt goede service 5 sterren
Annie Hoogveld
Annie Hoogveld
2023-04-14
Je wordt super geholpen.! Ik kom hier al vanaf het begin, ik raad iedereen aan om naar Hammink in Groessen te gaan.! Groetjes
Willem van Gorkum
Willem van Gorkum
2023-04-07
Fijne uitleg!!!!!
Alexander Derksen
Alexander Derksen
2023-04-02
Fijn behandeld met oog voor cliënt.
Frans
Frans
2023-03-29
Kalkhoff e bike daar gekocht Goed advies 1e gratis servicebeurt gehad fiets keurig zoals afgesproken bij de koop opgehaald en de volgende dag weer teruggebracht (Groessen/Nijmegen)dat is nog eens Service Bedankt!
Peter Hermsen
Peter Hermsen
2023-03-24
De nieuwe Gazelle was snel geregeld.
Dagmar Grob
Dagmar Grob
2023-03-22
Prettige fietswinkel, zowel voor onderhoud/reparatie van fietsen als voor aanschaf nieuwe of tweedehands fiets.
Esther van der Kroon
Esther van der Kroon
2023-03-20
Nieuwe fiets gekocht. Ben heel goed geholpen door de eigenaar Roy en ook door een medewerker. Het is een bedrijf dat de tijd voor je neemt en goede kennis heeft van zaken. Kortom deze fietsenzaak kan ik van harte aanbevelen.
Marian Willemsen
Marian Willemsen
2023-03-16
Wij zijn perfect geholpen door de eigenaar nadat de accu van onze wat oudere electrische fiets het had begeven. Ze denken echt met je mee, in t belang van de klant. Zeer vriendelijk personeel en een ruime keuze aan diverse merken fietsen. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Marian Schmeits
Marian Schmeits
2023-03-15
Hammink heeft problemen met onze Trek fietsen pima opgegelost.