Contact

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. In onze winkel ben u ook altijd van harte welkom. Kom gerust langs voor advies en een kopje koffie. Parkeren doet u gratis voor onze deur op een van de 25 parkeerplekken.

Contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
Contact hammink fietsplezier

Kijk gerust even binnen

Klantervaringen

Wouter Van Leeuwen
Wouter Van Leeuwen
2023-05-10
Vandaag men bestelde accu kap binnen gekregen, telefonische besteld, en super goed geholpen met bestellen, kwam goed verpakt aan op mijn adres , echt goede service 5 sterren
Annie Hoogveld
Annie Hoogveld
2023-04-14
Je wordt super geholpen.! Ik kom hier al vanaf het begin, ik raad iedereen aan om naar Hammink in Groessen te gaan.! Groetjes
Willem van Gorkum
Willem van Gorkum
2023-04-07
Fijne uitleg!!!!!
Alexander Derksen
Alexander Derksen
2023-04-02
Fijn behandeld met oog voor cliënt.
Frans
Frans
2023-03-29
Kalkhoff e bike daar gekocht Goed advies 1e gratis servicebeurt gehad fiets keurig zoals afgesproken bij de koop opgehaald en de volgende dag weer teruggebracht (Groessen/Nijmegen)dat is nog eens Service Bedankt!
Peter Hermsen
Peter Hermsen
2023-03-24
De nieuwe Gazelle was snel geregeld.
Dagmar Grob
Dagmar Grob
2023-03-22
Prettige fietswinkel, zowel voor onderhoud/reparatie van fietsen als voor aanschaf nieuwe of tweedehands fiets.
Esther van der Kroon
Esther van der Kroon
2023-03-20
Nieuwe fiets gekocht. Ben heel goed geholpen door de eigenaar Roy en ook door een medewerker. Het is een bedrijf dat de tijd voor je neemt en goede kennis heeft van zaken. Kortom deze fietsenzaak kan ik van harte aanbevelen.
Marian Willemsen
Marian Willemsen
2023-03-16
Wij zijn perfect geholpen door de eigenaar nadat de accu van onze wat oudere electrische fiets het had begeven. Ze denken echt met je mee, in t belang van de klant. Zeer vriendelijk personeel en een ruime keuze aan diverse merken fietsen. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Marian Schmeits
Marian Schmeits
2023-03-15
Hammink heeft problemen met onze Trek fietsen pima opgegelost.