Accurevisie

Laat uw accu door ons reviseren

Accu’s voor e-bikes: zonder kom je niet ver. Als uw accu stuk gaat kunt u natuurlijk voor een nieuwe accu kiezen. Maar wij bieden u ook een duurzame en voordelige oplossing!

Bijna elke accu kan gereviseerd worden, hiervoor werken we samen met een van de beste accurevisiebedrijven uit onze regio. U levert de accu bij ons in de winkel in en wij regelen de rest, met onze gebruikelijke service en op uw vertrouwde adres. Op een accurevisie zit altijd minimaal 1 jaar garantie! Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken. Vaak kunnen we uw accu ook meer capaciteit geven dan origineel. Zo hoeft u geen nieuwe accu te kopen, maar kunt u toch meer kilometers maken.

e-bike accu
accurevisie bosch

Bosch Powerpack accurevisie

Uniek op de markt is onze Bosch accurevisie service! Zo maken wij van uw huidige (defecte) Bosch Powerpack 300/400/500 bagagedrageraccu een zo goed als nieuw 500Wh exemplaar voor het super scherpe tarief van slechts €450,-. Zo bent u geen €749,- voor een nieuwe accu kwijt, kunt u vaak binnen 1 dag al weer fietsen en krijgt u ook nog eens 2 jaar garantie op de revisie!

  • Revisie naar 500Wh
  • Vaak al binnen 1 dag klaar
  • 2 jaar garantie
  • €450,00

Kom snel langs in onze winkel voor meer informatie of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Is uw accu kapot of wordt de actieradius van uw elektrische fiets steeds lager? Wij kunnen uw accu reviseren zodat deze weer jaren meekan. U levert simpelweg uw oude accu bij ons in en wij zorgen dat deze weer in topconditie bij u terugkomt. Meestal kunnen we uw accu meer capaciteit geven dan originieel.

Ja, op de revisie van uw accu zit 1 jaar garantie. Een uitzondering hierop is de Bosch accurevisie, hier zit 2 jaar garantie op.

Onze accurevisie kunnen wij snel uitvoeren en vaak is uw accu al binnen 1 dag klaar. Zo hoeft u geen nieuwe accu te kopen en is dit een voordelige en duurzame oplossing.

Dit verschilt natuurlijk per fiets en hoe vaak u uw fiets gebruikt. Wij adviseren om uw fiets eens per jaar of om de 2500 km te voorzien van een onderhoudsbeurt. Zo blijft uw fiets in de beste conditie.

Openingstijden

Maa/vrij: 9:30 – 17:30

Zaterdag: 9:30 – 13:30

Persoonlijk advies

We nemen graag de tijd voor eerlijk advies onder het genot van een kopje koffie.

Klantervaringen

Esther van der Kroon
Esther van der Kroon
2023-03-20
Nieuwe fiets gekocht. Ben heel goed geholpen door de eigenaar Roy en ook door een medewerker. Het is een bedrijf dat de tijd voor je neemt en goede kennis heeft van zaken. Kortom deze fietsenzaak kan ik van harte aanbevelen.
Marian Willemsen
Marian Willemsen
2023-03-16
Wij zijn perfect geholpen door de eigenaar nadat de accu van onze wat oudere electrische fiets het had begeven. Ze denken echt met je mee, in t belang van de klant. Zeer vriendelijk personeel en een ruime keuze aan diverse merken fietsen. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Marian Schmeits
Marian Schmeits
2023-03-15
Hammink heeft problemen met onze Trek fietsen pima opgegelost.
Nico van Kerkhoff
Nico van Kerkhoff
2023-03-10
Top prima service een goede fietsenzaak.
Michel Berendsen
Michel Berendsen
2023-01-05
Deze week heb ik mijn prachtige e-bike opgehaald bij Hammink. De medewerkers geven goede voorlichting, zijn flexibel en denken mee. Bij het ophalen van de fiets kreeg ik uitgebreide uitleg en een mooi doosje met alle spullen mee. Ik ben erg tevreden over het persoonlijke en vriendelijke contact. Erg fijn om zo'n fietsenzaak om de hoek te hebben.
Michel Lubbers
Michel Lubbers
2022-07-30
Vandaag tijdens ons fietstochtje, knapte mijn ketting van de fiets op de dijk tussen Groessen en Loo. Op google maps keken we waar de dichtstbijzijnde fietsenzaak was en kwamen we bij Hammink fietsplezier in Groessen uit. Na één telefoontje konden we langs komen en wilde ze met alle plezier even kijken wat ze konden betekenen. Toen we aankwamen werden we hartelijk ontvangen en ging de monteur direct aan de slag, terwijl wij een heerlijk kopje koffie aangeboden kregen. We hebben even in de zaak rondgekeken, wat een mooi assortiment fietsen hebben ze! Ook alle andere klanten die tijdens ons bezoek binnen kwamen, werden leuk ontvangen en prima geholpen. De monteur bleek een vakman en had mijn fiets zo weer in orde. Een half uurtje later fietste wij alweer op de dijk. Wat een Topservice!! Hartelijk dank voor jullie hulp. Gr. Michel en Judith.