Accurevisie

Laat uw accu door ons reviseren

Accu’s voor e-bikes: zonder kom je niet ver. Als uw accu stuk gaat kunt u natuurlijk voor een nieuwe accu kiezen. Maar wij bieden u ook een duurzame en voordelige oplossing!

Bijna elke accu kan gereviseerd worden, hiervoor werken we samen met een van de beste accurevisiebedrijven uit onze regio. U levert de accu bij ons in de winkel in en wij regelen de rest, met onze gebruikelijke service en op uw vertrouwde adres. Op een accurevisie zit altijd minimaal 1 jaar garantie! Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken. Vaak kunnen we uw accu ook meer capaciteit geven dan origineel. Zo hoeft u geen nieuwe accu te kopen, maar kunt u toch meer kilometers maken.

hammink fietsplezier e-bikes
accurevisie bosch

Bosch Powerpack accurevisie

Uniek op de markt is onze Bosch accurevisie service! Zo maken wij van uw huidige (defecte) Bosch Powerpack 300/400/500 bagagedrageraccu een zo goed als nieuw 500Wh exemplaar voor het super scherpe tarief van slechts €450,-. Zo bent u geen €749,- voor een nieuwe accu kwijt, kunt u vaak binnen 1 dag al weer fietsen en krijgt u ook nog eens 2 jaar garantie op de revisie!

  • Revisie naar 500Wh
  • Vaak al binnen 1 dag klaar
  • 2 jaar garantie
  • €450,00

Kom snel langs in onze winkel voor meer informatie of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Is uw accu kapot of wordt de actieradius van uw elektrische fiets steeds lager? Wij kunnen uw accu reviseren zodat deze weer jaren meekan. U levert simpelweg uw oude accu bij ons in en wij zorgen dat deze weer in topconditie bij u terugkomt. Meestal kunnen we uw accu meer capaciteit geven dan originieel.

Ja, op de revisie van uw accu zit 1 jaar garantie. Een uitzondering hierop is de Bosch accurevisie, hier zit 2 jaar garantie op.

Onze accurevisie kunnen wij snel uitvoeren en vaak is uw accu al binnen 1 dag klaar. Zo hoeft u geen nieuwe accu te kopen en is dit een voordelige en duurzame oplossing.

Dit verschilt natuurlijk per fiets en hoe vaak u uw fiets gebruikt. Wij adviseren om uw fiets eens per jaar of om de 2500 km te voorzien van een onderhoudsbeurt. Zo blijft uw fiets in de beste conditie.

Openingstijden

Maa/vrij: 9:30 – 17:30

Zaterdag: 9:30 – 13:30

Persoonlijk advies

We nemen graag de tijd voor eerlijk advies onder het genot van een kopje koffie.

Klantervaringen

Angela Marktplaats
Angela Marktplaats
2023-12-04
Echt een super bedrijf, ik raad iedereen Hammink Fietsplezier aan. Denken mee met de klant , doen moeite en extra service. Problemen met mijn accu duurde wat langer. Maar mocht de leenfiets tot die tijd blijven lenen. Voor mij een warme douche.
John de Beijer
John de Beijer
2023-11-27
Mooie opgeruimde uitstraling. Echt een hele ruime keuze aan electrische en gewone fietsen. Kundig advies en vriendelijke service. Zeker de moeite waard om te bezoeken als je een goede fiets zoekt.
Albertje Nijhuis
Albertje Nijhuis
2023-10-07
Mooie winkel leuk personeel en hele goede service .👍
Hans Koolhaas
Hans Koolhaas
2023-09-14
Altijd goede ontvangst, service en lekkere koffie
Jaylinn van der Vaart
Jaylinn van der Vaart
2023-08-28
Goed en snel geholpen! Vriendelijk personeel 😊
Geert Kroos
Geert Kroos
2023-08-23
Fijne all-round fietsenzaak voor alle soorten fietsen. Van nieuw- & gebruikt en van e-bike tot sport- en racefiets en alles ertussen. Fijne werkplaats ook en meerdere prima ervaringen.
Evert-Jan Vermeulen
Evert-Jan Vermeulen
2023-07-05
Heeft een groot assortiment fietsen en toebehoren en is uitermate klantvriendelijk.
Jeffrey Veldhuizen
Jeffrey Veldhuizen
2023-06-10
Mooie zaak en hele behulpzame en bekwaam personeel. Ik werd door Joost erg prettig geholpen was rustig kundig en wist er alles van gaf eerlijk zijn mening zonder de opdringerige verkoper uit te hangen. Ik kon allerlei soorten fietsen proberen was geen enkel probleem. De ebike werd supersnel bij me thuis afgeleverd een extra slot waren ze vergeten mee te nemen, deze werd per post de volgende dag al bezorgd. Top service. Hier kan je met een gerust hart je fiets kopen.
Ben Jonkman
Ben Jonkman
2023-06-07
Wat een top service. Op vakantie in Nederland ging mijn accu stuk. Gebeld met Roy en binnen een dag werd een andere accu geleverd. We kunnen weer heerlijk fietsen. Bedankt voor deze snelle service. Ben Jonkman