Werkzaamheden tijdens “lockdown”

Reparatie en Onderhoud

Beste klant,

Uw fiets is gewoon welkom voor reparatie en onderhoud, het liefst werken wij op afspraak. Maar heeft u spoed, kom dan gerust even langs. Wij komen ook met alle plezier uw fiets gratis halen en brengen bij u thuis, op het werk of op een andere locatie.

Door het werken op afspraak en onze gratis haal-en-brengservice zorgen we er samen voor dat onze werkzaamheden op een verantwoorde manier door kunnen gaan en u veilig kunt blijven fietsen. Bel, app of mail ons gerust voor een reparatie of onderhoudsafspraak.

Onderdelen & Accessoires

Ook voor het afnemen van onderdelen en accessoires kunt u contact met ons opnemen, wij sturen de benodigde delen graag naar u op of brengen ze bij u langs. Via onze webshop kunt u het grootste deel van ons assortiment ook online bestellen! Heeft u iets dringend nodig? Neem dan contact op, dan gaan wij zorgen dat we het zo snel mogelijk bij u brengen.

Private Shopping

Private Shopping is weer mogelijk! Heeft u interesse in een van onze nieuwe of gebruikte fietsen? Neem dan contact met ons op! Wij plannen graag een afspraak, zodat we u rustig in onze showroom kunnen adviseren. Uiteraard dit alles met inachtneming van de huidige Coronaregels. Ons volledige assortiment fietsen staan ook in onze webshop, daar kunt u de fietsen bekijken en bestellen. Liever even in het echt zien en een proefritje maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag in onze winkel!

Bellen, WhatsApp en Mail

Voor een afspraak kunt u ons het beste bellen, appen of mailen:

Telefoon: 0316-332818

WhatsApp: 06-41564487

Mail: info@hamminkfietsplezier.nl